Bon dia, dijous 11 de gener

El grup d’Avis i Àvies per la Llibertat de Reus col·laborarà amb altres poblacions de Catalunya per tal de crear nous col·lectius. Aquesta és una de les decisions que s’ha pres amb la creació d’un equip coordinador, el passat dilluns, amb la previsió que la situació d’arbitrarietat política respecte el nostre legítim govern de Catalunya, amb els presos polítcs i els exiliats, s’allargui en el temps. D’aquesta forma han optat per ‘reorganitzar per a un millor funcionament‘, així com ampliar la seva activitat amb la incorporació de noves accions més contundents.

En la primera trobada de l’equip coordinador s’han proposat altres possibles accions com mantenir contactes amb els familiars dels presos i dels exiliats, impulsar l’ús dels mocadors i dels llaços grocs, concretar responsables de les tasques diàries i de les relacions institucionals i amb la premsa.

El Rei Carnestoltes LVIII (58è) arribarà a Reus el pròxim Dijous Gras, 8 de febrer. Servirà per commemorar els 40 anys de recuperació del Carnaval reusenc, i la Federació Reusenca d’Associacions de Carnaval, la FRAC, entitat organitzadora, ha proposat canviar de recorregut la rua de lluïment de dissabte. Se celebrarà igualment entre la tarda i la nit, enguany, del dissabte 10 de febrer, però la proposta és deixar els passejos Prim, Sunyer i Misericòrdia i tornar a passar amb les carrosses pel centre de Reus.

El cicle de xerrades ‘Família i Ciutat, educació compartida’ de Mas Pintat acomiada temporada el dimarts 16 de gener de la mà de l’educador social i pedagog, Carles Sabaté. La conferència ‘Límits a l’adolescència. Com gestionar-los’ tractarà la dinàmica de relació amb les persones adolescents i donarà eines que ajudin al bon desenvolupament i fomentin l’autonomia i la competència personal de le s filles i fills. La xerrada serà a les 17.30 h i clourà la programació d’octubre de 2017 a gener de 2018 del centre.

L’activitat és gratuïta i compta amb un aforament limitat. Els participants s’han d’inscriure prèviament a través de www.reus.cat/familiaiciutat , enviant un correu a familiaiciutat@reus.cat o trucant al 977 010 047. La nova programació de Mas Pintat s’iniciarà a partir de febrer, amb un cicle de conferències fins al maig de 2018.