Bon dia, dilluns 27 de novembre

Foto: #TEDxReusFight

Unes 500 persones van assistir, dissabte a la sisena edició del TEDxReus, un esdeveniment que, a partir de ponències de diversos experts, pretén aportar coneixement i reflexió als espectadors. L’acte, es va celebrar al teatre Bartrina. Amb el lema’fight’, lluita, i en un escenari convertit en ring de boxa, els vuit ponents van parlar de les seves idees, vivències i experiències davant un públic molt atent.

L’Associació d’Advocats Voluntaris 1-O fan una valoració de les darreres actuacions judicials a què han assistit en defensa dels investigats per la causa general reusenca durant la setmana passada a Reus. I també se  constitueixen com una associació. Avui en parlarem llargament de l’associació amb un dels seu membres, Lluís Gibert.

Els roig-i-negres empaten (0-0) al camp del Real Zaragoza, entrenat per Natxo González. Els de Reus s’han retrobat amb l’anterior entrenador del club, en Natxo González. Els roig-i-negres han sumat un nou punt després d’empatar (0-0) al camp del Zaragoza en un exercici de solidesa defensiva i gran treball tàctic.

El CF Reus ha cedit el protagonisme de la primera part al Real Zaragoza. Els roig-i-negres s’han resguardat al darrere i s’han mantingut molt sòlids en defensa. Els aragonesos han insistit en atac però s’han trobat amb un Reus molt ordenat tàcticament. Els locals han tingut la majoria d’ocasions de la primera part i el Reus només s’ha acostat a la porteria rival als vint minuts de partit. A la segona part, els roig-i-negres han tingut uns primers minuts de reacció acostant-se amb perill a la porteria de Cristian Álvarez. Malgrat això, el Real Zaragoza ha tornat a tenir la iniciativa del partit i ha tornat a acostar-se al minut 51′. Edgar Badia s’ha tret de la màniga una excel·lent mà per refusar a córner un xut creuat de Borja Iglesias. L’entrenador ha decidit donar entrada a Vítor Silva i Lekic per Borja Fernández i Cámara al minut 60′ de partit. Els roig-i-negres han començat a sentir-se millor sobre la gespa i han començat a trepitjar l’àrea rival. En els minuts finals el duel s’ha convertit en un guió d’anades i vingudes.

Resum del Partit