Bon dia, dimecres 14 de febrer

L’Ajuntament de Reus ha exigit aquest dimarts al Ministeri de Foment que executi de forma immediata les obres de l’estació intermodal al sud de l’aeroport, un projecte que es manté congelat des del 2009. En aquest sentit, l’Ajuntament de Reus, ha reivindicat infraestructures ‘adequades’ per a la segona àrea metropolitana del país i ha criticat l’alt ‘nivell d’incompliments’ acumulat.

Les organitzacions Ecologistes en Acció, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i la Plataforma en Defensa de l’Ebre han demanat per escrit al Ministeri d’Agricultura i a l’Agència Catalana de l’Aigua que eliminin de manera immediata el transvasament que va des del riu Siurana a la riera de Riudecanyes.

Els amants del patinatge artístic tenen una cita aquest cap de setmana a Reus. Durant dos dies, el Pavelló Olímpic s’omplirà de patinadors de tot el país en el Campionat de Catalunya de Patinatge. Dissabte serà el torn dels xous grans i quartets, mentre que diumenge els xous juvenils i petits ocuparan la pista.

Avui es presentarà el pla d’accions de promoció del Vermut de Reus per l’any 2018, també coneixerem la programació i el cartell de la Setmana Santa de Reus 2018 i la I Cursa Alzheimer.