Bon dia, divendres 2 de febrer

El doctor Salvador Sarrà ha obtingut la plaça de director del servei d’urgències de l’Hospital Sant Joan de Reus un cop finalitzat el procés de selecció que s’ha organitzat per optar a aquest càrrec. Sarrà, de fet, ja ocupava el càrrec en funcions des del passat març de 2017. Sarrà, cambrilenc de 52 anys és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus, màster en medicina d’urgències i emergències i postgrau en gestió hospitalària. Ha estat metge de Servei d’Anestèsia i Reanimació de l’Hospital Sant Joan de Reus entre el 1991 i el 1995; metge del SEM entre el 1991 i el 2005; metge adjunt d’urgències de l’Hospital Sant Joan de Reus entre el 1998 i el 2005; cap del Servei d’Urgències de l’Hospital del Vendrell entre l’octubre del 2005 i el març de 2017.

Un total de 106.532 usuaris s’han connectat durant l’any 2017 a Internet i al portal de promoció de ciutat Reus WiFi, impulsada per l’Ajuntament de Reus en el marc del pla Reus Smart City. En aquest any, la xifra ha continuat anant en augment constant fins al punt que l’ús pràcticament s’ha gairebé triplicat. Si al gener es van registrar 4.562 connexions, al desembre aquesta xifra va arribar a les 12.404. Si durant el primer semestre la mitjana de connexions diàries va ser de 205, en el conjunt de l’any 2017 la mitjana diària de connexions ha arribat a situar-se en les 329, amb un mes de desembre en què la mitjana diària va pujar fins a 400 connexions. El rècord d’accessos es va registrar el dia 28 de juny amb 596 connexions i usuaris.

Front comú per exigir al Ministeri de Foment que desmantelli la via del tren que creua els municipis. Ahir representaben aquesta voluntat els batlles de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. En concret, volen que es faci de forma ‘immediata’ un cop entri en funcionament la variant del Corredor del Mediterrani, tal com preveu el projecte. Malgrat que la posada en marxa del nou corredor està prevista per aquest any, asseguren que no han vist cap projecte de desmantellament. Per aquest motiu, esperen que el Ministeri els doni ‘dia i hora’ per reunir-se amb ells i els posi damunt la taula un calendari definit de l’actuació.

El club roig-i-negre no ha realitzat cap incorporació. L’entitat roig-i-negra defensa aquesta la postura de no fitxar quasi bé cap jugador en el període d’hivern, argumentant que s’aposta per una ‘cultura de club estable’ donant continuïtat a la plantilla actual. S’està acabant el marge de maniobra amb el tema de l’Estadi Municipal. Joan Oliver, màxim accionista del CF Reus, ha dit ‘som comprensius amb la situació política de la ciutat, però La Liga també ens apreta i ho hem de desbloquejar’ que fa a les negociacions de la concessió de l’ús de la infraestructura reusenca amb l’Ajuntament de Reus.