La Fumera de ‘La Fabrica’

IMG-20150928-WA0004

Davant del risc de caiguda, l’Ajuntament de Reus i la propietat de la xemeneia situada al passeig Mata de la coneguda com la fumera de ‘la Fàbrica’, han començat el desmuntatge d’unes tres quartes parts de la construcció, que va quedar danyada diumenge per la caiguda d’un llamp.

Està previst que els treballs s’allarguin una setmana i mentre durin els 25 veïns desallotjats no podran tornar a casa. La intenció de l’Ajuntament és conservar el material desmuntat perquè en un futur es pugui reconstruir la fumera. 

L’organització d’exproReus engega un concurs a Instagram per tal de promocionar la fira multisectorial a les xarxes. Qui vulgui participar haurà d’etiquetar les seves fotografies a Instagram amb el hashtag #jovaigaexproreus. Els participants optaran a dos premis següents premis:

· Premi del Jurat: El jurat estarà format pel Comitè Organitzador d’exproReus i per professionals de la publicitat i la comunicació. El premi serà una tauleta.

· Premi del Públic: Serà per la foto que aconsegueixi més likes. El premi consistirà en un lot de productes del territori amb vermut de Reus i oli amb DO Siurana, entre d’altres.

20150918_11053220150928_123147

Ahir a Ràdio Ciutat de Reus vam parlar amb els dos diputats reusencs escollits a les plebiscitàries de diumenge, entrevistes que us oferirem durant el dia d’avui.

Gerard Bargalló (número 1 de Catalunya Sí que es Pot)

Nascut a Reus el 1977, i amb estudis d’Enginyeria tècnica informàtica, s’ha desenvolupat professionalment com a agent comercial. Gerard Bargalló encapçala per primer cop una llista electoral, la de Catalunya Sí que es Pot per Tarragona. Des del gener de 2015 és secretari general de Podem a Reus.

Montserrat Vilella (número 5 de Junts pel Sí)

Nascuda el 1966 i llicenciada en Filosofia i Lletres, secció de Psicologia, per la Universitat Autònoma de Barcelona. Títol d’Especialitat en Psicologia Clínica. En el mandat 2011-2015 ha estat regidoria de Benestar Social i, actualment, és regidora delegada de l’àrea de Benestar Social, de l’àrea de Salut i primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Reus.