Negociant a totes bandes

20150630_121658

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, va iniciar ahir dimecres les negociacions amb els portaveus dels grups municipals per acordar la composició dels consells d’administració de les empreses municipals, una vegada aprovada la nova organització de l’Ajuntament en el ple municipal del dimarts.L’alcalde mostra la total disponibilitat del Govern de Reus a arribar a acords amb els set grups municipals, sempre en el marc dels pactes de governabilitat, els grans acords de ciutat que el govern proposa en matèria de transparència i participació; d’economia i ocupació; de la lluita contra la pobresa; i de salut.

L’assemblea del dissabte 27 de juny va donar a conèixer el posicionament d’Òmnium sobre la proposta del president Mas . Aquest posicionament es posarà a consideració de tots els socis de l’entitat amb la convocatòria d’una junta territorial oberta avui dijous a les 20h a la seu d’Òmnium Baix  Camp. L’objectiu és que els socis puguin fer arribar les seves aportacions a través de la seva seu territorial de referència. Aquest procés culminarà d’aquí a una setmana amb una reunió on els diferents presidents territorials traslladaran l’opinió recollida a la junta directiva nacional d’Òmnium.

Música i cinema ocupen una part destacada de l’àmplia oferta de propostes culturals de l’Estiu a la Fresca 2015 de Reus. Organitzat per l’AMCA, un Festival Reus Blues renovat i amb noms com la Big Mama, Stromboli Jazz Band i Amadeu Casas engega aquest mateix dijous, 2 de juliol, a Cal Massó (21:30 h), amb Atomic Leopards en el concert inaugural. Com a novetat, els dies 24 i 25 de juliol es realitzarà la primera edició del Reus Windfest-Festival de música de cambra de vent i la sessió del Cinema a la Fresca a La Palma del dia 16 de juliol es farà en cinema de 35 milímetres en homenatge a Joan Ramon Mestre. Enguany tampoc faltarà a la cita estiuenca la Setmana de Claqué (10 i 11 de juliol).
Un any més, el Cinema a la Fresca es portarà a terme a la Palma els dimarts i els dijous a les 22:30 h, del 7 al 30 de juliol. En la sessió del dia 16 es projectarà la pel·lícula “Samba” en format de 35 milímetres, en record del qui fou projeccionista d’aquest cicle de cinema estival, el periodista Joan Ramon Mestre, traspassat recentment.
El novedós Reus Windfest-Festival de música de cambra és resultat d’una iniciativa de joves intèrprets d’instruments de vent vinculats al Conservatori de Reus. El dia 24 de juliol realitzaran una cercavila per promocionar les activitats de l’endemà, que seran tres concerts i un taller d’instruments i jocs de vent per a infants.