‘Pròlek’ la prèvia de Sant Pere

Demà dissabte,, a partir de les 12h tindrà lloc ‘Pròlek’, una festa que, segons els seus organitzadors, és la prèvia de la Festa Major de Sant Pere. Al Parc de Sant Jordi, es crearà un espai amb servei de bar, música i diverses activitats que duraran tot el dia fins les 2 de la matinada.

De 12 del matí a 2 del migdia hi haurà vermut electrònic amb DJ Sweet William, sessió del col·lectiu MDLA i hula hoops per la mainada. A les 2 es farà un dinar popular a base de paella i després una sessió de bingo i bitlles catalanes.

A partir de les 5 de la tarda, contacontes per als més petits, torneig de botifarra i passi del documental ‘Refugiados en Atenas’, a càrrec de Reus Refugi. A les 6 de la tarda, tindrà lloc un repertori de balls folk, a càrrec de la Coorinadora de Danses de Reus.

A les 8 del vespre, visitaran la festa el Bou i la Vedella de Reus, i després es farà unb taller de dansa de Bollywood. Finalment, a partir de les 10 de la nit, espectacle del Violí de Foc i concerts amb Fetitxe 13, Terraferma, Rereguarda i Pdetas, amb servei de bar i entrepans a preus populars.

La jornada compta amb el suport d’Associació Mandrilia, Casal Despertaferro, CGT i GeaCulture.