#ReusInfo. Bon dia, divendres 10 de novembre

Ahir dijous es va donar d’alta a l’última persona ferida que encara estava hospitalitzada després de l’atemptat de la Rambla de Barcelona del passat 17 d’agost. Segons el departament de Salut, estava ingressada a l’Hospital Mútua de Terrassa. 16 persones van morir i 130 van resultar ferides en els atemptats de Barcelona i Cambrils. Desenes de professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques i de prop de 20 centres sanitaris catalans van participar en l’assistència dels ferits. Els afectats eren de més de 30 nacionalitats diferents.

Les comarcals d’ERC al Camp de Tarragona trien els candidats, Raquel Sans, Noemí Llauradó, Òscar Peris, Ferran Civit i Maria del Carme Folch són les persones escollides als congressos comarcals d’ERC al Camp de Tarragona per formar part de la llista que el partit independendista formarà per les eleccions del 21 de desembre al Parlament. La periodista i independent, Raquel Sans, ha estat l’escollida com a candidata al congrés del Tarragonès, Noemí Llauradó, regidora d’ERC a l’Ajuntament de Reus, la més votada al Baix Camp. Aquests candidats han estat triats per les comarques del Camp de Tarragona i seran candidats amb la resta de comarques de l’Ebre i del Baix Penedès.

FiraReus i l’agència de viatges Esquiades.com van presentar ahir tots els detalls de la fira de neu que se celebrarà aquest cap de setmana, 11 i 12 de novembre, al recinte firal de Reus. Es tracta d’una fira experiencial, el que vol dir que els visitants no només podran veure l’oferta dels 36 expositors que hi assistiran, sinó també participar en les activitats programades.

Malgrat les circumstàncies polítiques que viu el país i l’arribada meteoròlogica del fred, la Ganxet Pintxo, gaudeix de molt bona salut en aquesta edició de tardor del 2017. Els 42 establiments participants en l’edició de la Ganxet Pintxo, Tardor 2017, es mostren satisfets amb la ruta que a partir d’avui encaren el darrer cap de setmana amb il·lusió i el repte prou difícil de superar altres edicions de la ruta de tapes.