El quart trimestre del Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny ha donat a conèixer la programació per al 4t Trimestre de 2017, que inclou espectacles com ‘Art‘, de Yasmina Reza i dirigida per Miquel Górriz; ‘La autora de las meninas‘, d’Ernesto Caballero i amb Carmen Machi com a protagonista i ‘Homes’. La comèdia musical’, de Sergi Belbel i Carol López amb les T de teatre. El cicle Grans Mestres, l’òpera, el concert d’Any Nou i una nova proposta familiar es mantenen com a segells identificadors de la programació del Teatre Fortuny en aquesta recta final de l’any 2017.

La programació es compon de les següents propostes:

 • Dimarts, 3 d’octubre, 21:00 h. Cicle Grans Mestres. “Lear, Rei”, de William Shakespeare, dirigit per Francesc Cerro-Ferran i amb Lluís Marco, Marta Marco i Sergio Caballero.
 • Dijous 5 i divendres 6 d’octubre a les 21:00 h. “Art”, de Yasmina Reza. Dirigit per Miquel Górriz i amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.
 • Dissabte 28 d’octubre, 18:00 h. Espectacle familiar. “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?”, de Raquel Díaz Reguera, adaptat i dirigit per Paco Mir.
 • Divendres 3 i dissabte 4 de novembre, a les 21:00 h. “E.V.A”, de Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique, amb Companyia T de Teatre (25 anys), i dirigit per Julio Manrique. Amb Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.
 • Dimarts 7 de novembre, 21:00 h. Cicle Grans Mestres. “Assaig sobre l’amor immortal”, a partir de textos de Bram Stoker i T.E. Lawrence. Dirigit per Francesc Cerro-Ferran i amb Joan Carreras i Olalla Moreno.
 • Dimarts 14 de novembre, 21:00 h. “Cosí fan tutte”, de W. Amadeus Mozart. Òpera amb els Amics de l’Òpera de Sabadell.
 • Dimarts, 21 de novembre 21:00 h. “La autora de las meninas”, d’Ernesto Caballero, amb Carmen Machi, Mireia Aixalà i Francisco Reyes. Coproduït per Focus i Centro Dramático Nacional.
 • Divendres 24 de novembre, 21:00 h. “La bella dorment”, de Piotr Txaikovski, amb el Russian National Ballet.
 • Divendres 15 de desembre, 21:00 h. “Homes. La comèdia musical”, de Sergi Belbel i Carol López. Amb Anna Barrachina, Agnès Busquets, Alba Florejachs, Mireia Portas i Glòria Sirvent.
 • Divendres 29 de desembre, 21:00 h. “Johan Strauss”, Gran Concert d’Any Nou, amb la Strauss Festival Orchestra i l’Strauss Festival Ballet Ensemble.

Venda de localitats
Venda anticipada de localitats dels espectacles “Art” (sessió del 5 d’octubre), “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?” (sessió del 28 d’octubre), “E.V.A” (sessió del 4 de novembre), dels dos espectacles del cicle “Grans Mestres” i del Gran Concert d’Any Nou (sessió del 29 de desembre) a partir del dia 26 de juny. Les entrades podran adquirir-se a la taquilla del teatre o bé al web www.teatrefortuny.cat.

Venda de localitats per a la resta d’espectacles del semestre a partir del 18 de setembre a la taquilla del teatre, de dilluns a divendres d’11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h (plaça de Prim, 4) o bé al web www.teatrefortuny.cat. Els dies d’actuació la taquilla del teatre obrirà una hora abans de començar l’espectacle.

Abonaments

 • Abonament A. Bonificació del 20% de descompte per a Art – EVA – Cosí fan tutte – La autora de las Meninas – La bella dorment – Homes. Preus: Zona A 158,40 euros; Zona B 108,00 euros; Zona C 61,60 euros. Prioritat en la reserva de localitats.
 • Abonament B. Bonificació del 10% de descompte en adquirir les localitats corresponents a 3 espectacles a escollir, d’entre els espectacles d’abonament de cada trimestre.

Venda d’abonaments del dia 15 de juny al 14 de setembre de 2017 a la taquilla del teatre o bé omplint la butlleta d’abonament. Servei d’abonament al telèfon 977 010 659.