Vaga General, ‘capvespre nit’

Unes 5.000 persones s’han concentrat, aquesta tarda, a la plaça del Mercadal en una nova jornada reivindicativa per reclamar la llibertat del vicepresident, els consellers legítims del govern de la República i els ‘Jordis’.

Durant la protesta s’ha llegit un manifest de les entitats sobiranistes i un altre del sindicat Unió de Pagesos. Els textos on es reclama ‘respecte a les institucions catalanes’ i la llibertat dels que la qualifiquen com a ‘presos polítics’.

 

Un cop finalitzada la lectura d’aquests manifests, la concentració del Mercadal s’ha desplaçat cap als carrers de la ciutat. La manifestació ha estat encapçalada per una pancarta on es podia llegir: ‘Llibertat presos polítics’.

Els membres del Sindicat Unió de Pagesos s’han unit a aquesta jornada reivindicativa, un cop la protesta ha arribat a l’alçada de la plaça de la Sang de Reus, moment en què han fet acte de presència a dalt dels seus tractors. La manifestació ha seguit per tota la Riera Miró fins el carrer de la Muralla i la Plaça Teresa de Miquel, on s’ha donat per finalitzada la concentració.