Tot a punt per la novena edició de Reus Viu el Vi

La fira del vi de les DO de la Cambra de Comerç ha assolit l’ocupació del 100% de l’espai disponible: 46 estands —32 cellers, 8 espais gastronòmics i 6 de l’organització. Les dades demostren la bona acceptació, no només per part dels expositors sinó també dels visitants.

L’horari de la Reus Viu el Vi serà avui divendres, de 17.30 a 23.00 hores, dissabte, de 12.00 a 14.00 i de 17.30 a 23.00 hores i diumenge, 11 de juny, de 17.30 a 22.00 hores. 

En la línia de les relacions diplomàtiques que s’han establert durant aquests últims anys de fira amb els representants del Japó i EEUU, enguany l’encarregat d’inaugurar el certamen serà el Cònsol General de Bèlgica a Barcelona, Didier Verwaerde. Precisament els països baixos s’han convertit en un dels mercats més interessants pels cellers de casa nostra i d’aquí la voluntat d’estrènyer llaços comercials amb Bèlgica.

L’area gastronòmica, amb l’oli de la DOP SIURANA, aquest àmbit de la fira, situat a la part central de la Plaça, inclourà una àmplia oferta de degustacions vinculades a la gastronomia del territori. Tot productes de casa, de qualitat. I en l’elaboració s’utilitzarà oli de la DOP Siurana. La col·laboració amb el Consell Regulador de l’oli de casa nostra, habitual en les edicions de la Ganxet Pintxo, es reforça enguany també a la Reus Viu el Vi. I D.O Siurana presentarà, també, la seva pròpia tapa, el Tastet DO, elaborada pel cuiner Gerson Ribal.